Duminică, 12 iunie. Ziua de sport ai familiilor

Concurs MULTISPORT - concurs de acumulare puncte pentru elevii claselor I-XII. Scopul concursului este de a atrage cât mai mulți elevi să participe la programe. Vor fi acordate premii în următoarele categorii : elevul cel mai sportive, profesorul cel mai sportiv, școala cea mai sportivă. Ramuri de sport: alergare Szabó Kati, streetball, Night Bike Walk, fotbal în baloane gonflabile, tenis de masă, squash, duatlon, curling, gimnastică matinală, teqball, schii pe role, fotbal școlar. Căutați cărțile de participare la locația evenimentului.
Tema: exerciții distractive in antrenament
Clasa I. Instructori: Virág Endre și Virág Imola
Instructor: Szőke Attila
Instructor: Ardelean Mónika Momo
Liceul Teoretic Mikes Kelemen – clasa a III-a C.
• 10.00 Teqball
Teqball-ul este sportul ce a prins de puţin timp viaţă, dar se bucură de o ascensiune rapidă. Cuprinde pe lângă jocul cu mingea de fotbal, tenisul de masă sau voleiul.
Pe terenul de streetball
Floorball este un sport de echipă, numit și ‚’hochei pe parchet’’. Se joacă în sală, pe o suprafață de lemn, parchet, sau pe suprafață de teren de baschet, ceea ce înseamnă că poate fi practicat pe tot parcursul anului, atât de amatori, cât și de profesioniști.
Pentru copii de 12-14 ani, la Chilieni.
La Lic. Mihai Viteazul
Pe baza de sport Electro
Sala de sport Lic. Mikes Kelemen
La Centrul de Înot şi Recreere
La Panorama deasupra orașului
• 12.00 Scafanderie
La Centrul de înot şi Recreere (Centrul de Cercetări Subacvatice, Szabó Kolos) doritorii pot dobândi cunoştinţe despre scufundări, demonstraţii, prezentarea echipamentului etc.
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img