Sâmbătă, 11 iunie.

Concurs MULTISPORT - concurs de acumulare puncte pentru elevii claselor I-XII. Scopul concursului este de a atrage cât mai mulți elevi să participe la programe. Vor fi acordate premii în următoarele categorii : elevul cel mai sportive, profesorul cel mai sportiv, școala cea mai sportivă. Ramuri de sport: alergare Szabó Kati, streetball, Night Bike Walk, fotbal în baloane gonflabile, tenis de masă, squash, duatlon, curling, gimnastică matinală, teqball, schii pe role, fotbal școlar. Căutați cărțile de participare la locația evenimentului.
Instructor: Tittesz Tünde
Instructor: Camila (Brazilia)
Instructor: Sylves­ter Réka. Antrenamentul pune baza pe antre­narea întregului corp şi nu pe grupe de mușchi, cum se întâmplă în antrenamentul de forță clasic. Exercițiile şi pozițiile pun în mișcare tot corpul. Multe poziții din bodyART pun accent pe echilibru, de aceea atenția va fi îndreptată spre centrul corpului.
• 12.30 Dans
Şc. Gen Ady Endre cl.a IV-a B. prof. Ferencz Orsolya
Instructor: Ardelean Mónika
Instructor: Pap Ferenc
Scrima este în primul rând un sport de confruntare, de luptă, duelare cu adversarul, la care în decursul timpului s-a adăugat o anumită tehnică și specializarea armelor de luptă. În prezent, armele folosite în scrimă sunt floreta, spada şi sabia.
Instructor: Tittesz Tünde şi Camila (Brazilia)
LAVMASIN o formație din Sf. Gheorghe, în repertoarul lor se regăsesc melodiile lui Jimi Hendrix, Beatles, AC/DC, HBB, P-Box, Quimby, Hooligans, Rolling Stones, Creedance Clearwater Revival, The Cream, The Doobie Brothers, Judas Priest sau Rage Against The Machine. Membrii formației: Nagy B. Sándor – vocal, chitară; Fazakas Zsolt – chitară; Szöcs - Torma Zoltán – chitară; Kovács Zsolt – chitară bas și Kovács- Vajda István – baterie.
• 10.00 Teqball
Teqball-ul este sportul ce a prins de puţin timp viaţă, dar se bucură de o ascensiune rapidă. Cuprinde pe lângă jocul cu mingea de fotbal, tenisul de masă sau voleiul.
Bubble Football este un sport asemănător cu fotbalul obișnuit, însă mult mai amuzant și fără reguli stricte. S-ar putea traduce printr-un meci de fotbal în care jucătorii sunt obligați să poarte niște baloane gonflabile, cu diametru de 1,5 metri. Jocul este cu atât mai amuzant cu cât jucătorii au dreptul să se împingă unii pe alții, iar căzăturile nu sunt deloc dureroase, dar asigură o atmosferă de zile mari..
• 13.45 Minifotbal
Întrecere între jurnalişti, artişti, profe­sori şi politicieni
Campionat pentru fete/băieți cl. V-VI
„Baranta” este arta marțială care se bazează pe tradiție și istorie, este stilul de luptă care a adunat mișcările esențiale ale luptătorilor. Cuvântul baranta înseamnă: luptă cu armă, pregătire pentru luptă.
Oină este un joc sportiv tradițional românesc. Jocul solicită calități sportive complexe (viteză bună de alergare, reflexe rapide în mișcările de autoapărare față de loviturile mingii, precizie în aruncarea și lovirea mingii cu un baston sau bâtă).
Sala de sport din Ozun. Participanţi: Gyulafirátot, (Veszprem), Boly (Pécs), Bodoc, Bertis, Pensiunea Téglás
Pe baza de sport Electro
Sala de sport a Liceului Mikes Kelemen, competiţia va avea o durată de 2 zile: judo masculin şi feminin, Ju-jitsu semicontact, demonstraţie Ju-jitsu duo.
La Centrul de Înot și Recreere
În parcarea Parcului industrial de la Câmpu Frumos.
Strada Borvíz, lângă staţia de decantare a apei.
La Centrul de Înot şi Recreere
Sala Topspin
La Panorama deasupra orașului
În curtea Palatului Copiilor
La Panorama deasupra orașului
• 12.00 Scafanderie
La Centrul de înot şi Recreere (Centrul de Cercetări Subacvatice, Szabó Kolos)doritorii pot dobândi cunoştinţe despre scufundări, demonstraţii, prezentarea echipamentului etc.
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img